Tercih ve tanıtım günlerinin yorgunluğunu yemekte attılar



İki haftadır yoğun bir şekilde devam Üsküdar Üniversitesi Tercih ve Tanıtım günleri sona erdi. Bu süre boyunca yoğun tempoda çalışan ve birçok aday öğrenci ve ailesine destek olan Üsküdar Üniversitesi öğrencileri ve kariyer planlamasında destek olan akademik ve idari personel düzenlenen programda yorgunluklarını attı.



Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında doğru bölüm ve üniversite için Üsküdar Üniversitesinden rehberlik hizmeti alan adaylar, güçlü akademik kadrodan bölümlerle ilgili, rehber hocalardan da tercihlerine ilişkin bilgiler aldı.

Adaylar ve aileleri Üsküdar Üniversitesi öğrencileri refakatçiliğinde üniversitenin yerleşkelerini ve laboratuvarlarını gezerek, üniversiteyi yakından tanıma imkânı buldu.



Yoğun geçen iki haftanın ardından öğrenciler başta olmak üzere akademik ve idari kadro geleneksel hale gelen tercih ve tanıtım günleri yemeğinde bir araya geldi.



Güney Yerleşke bahçesinde düzenlenen akşam yemeğine Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan, İDER Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mehmet Zelka, Prof. Dr. Muhsin Konuk, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Rektör Danışmanı Deniz Ülke Arıboğan ile Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Fakülte Dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.



Görevli öğrenciler, idari ve akademik kadronun müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadığı akşam yemeğinde objektiflere hoş kareler yansıdı.







 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)