Üsküdar Üniversitesi Sağlık Yönetimi Program Çalışanları, SABAK Kurum Bilgilendirme Eğitiminde



Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından düzenlenen “Kurum Bilgilendirme Eğitimine” Üsküdar Üniversitesinden akademik ve idari çalışanlar katılım sağladı.

SABAK tarafından düzenlenen eğitimde Prof. Dr. Seyhun Topbaş akreditasyon sürecinde sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi.

14 katılımcı ile birlikte gerçekleşen eğitim 2 oturum olarak düzenlendi.

Birinci oturumda öğrenciler, eğitim programları ve programların öğrenim çıktılarının yer aldığı sunumda özellikle PUKÖ döngüsü ve program çıktılarının yazılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği bilgisi verildi. PUKÖ döngüsünün SABAK için neleri ifade ettiğinden bahsedildi.

İkinci oturumda öğretim elemanları, altyapı, yönetim yapısı, kurum desteği ve maddi kaynaklar, sürekli yenileme ve gelişim, disipline özgü ölçütler ile ilgili konularının yer aldığı sunum gerçekleştirildi ve rapor içerisindeki tabloların nasıl doldurulacağına ilişkin sorular yanıtlandı.

Üsküdar Üniversitesi katılımcılarından değerlendirme süreci ile ilgili soruları Prof. Dr. Seyhun Topbaş tarafından yanıtlanarak oturum sonlandırıldı.

Eğitim sonunda tüm katılımcılar, SAK Kurucu Üyesi Prof. Dr. Seyhun Topbaş ile toplu fotoğraf çekilerek eğitim sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)