İSG öğrencileri için baret töreni düzenlendi



Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği 1’inci sınıf öğrencilerine, mesleğe giriş baret takma töreni gerçekleştirildi.



Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Dursun yaptı. Dursun; “İş sağlığı güvenliği ile ilgili dünyadaki çok sayıda ülkede önemli gelişmeler var” diyerek bu eğitimi vermek için eğitim ekibinin olması ve bu ekibin iyi yetiştirilmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilerin, mutlaka mezun olduktan sonra bir yerlerde çok önemli görevler yapacağına inandığını dile getiren Dursun, onları bir fidana benzeterek, gittiği yerlerde milletin önemli sorunlarına çözüm olmaları dileğinde bulundu.



“Türkiye’nin en iyi eğitimini verdiğimizi iddia ediyoruz”

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan, “Hocalarımız, laboratuvarlarımız ile Türkiye’nin en iyisi olduğumuzu iddia ediyoruz. Sizde bu 4 yıllık zamanda lisanınızı geliştirin. Artık İngilizce olmazsa eliniz kolunuz kırık oluyor” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından baret takma töreni gerçekleştirildi

 


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)