Prof. Dr. Nazife Güngör TGC Sedat Simavi Ödülleri Jürisinde

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41009

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) Kurucu Başkanı Sedat Simavi adına 47 yıldır verilen ödüllerin bu yılki Radyo Televizyon kategorisi jüri üyeleri arasında yine Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör yer alıyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) Kurucu Başkanı Sedat Simavi adına 47 yıldır verilen ödüller için bu yıl da başvurular başladı. 

30 Eylül tarihine kadar başvuruların kabul edildiği yarışmanın bu seneki Radyo ve Televizyon kategorisinin jüri üyeleri arasında Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör de bulunuyor. Radyo Televizyon kategorisi jüri kadrosunda Güngör ile beraber iletişim dünyasının önemli akademisyenleri ve medya mensupları da görev alıyor. 

TGC Sedat Simavi Ödülleri’nde Gazetecilik, Radyo, Televizyon, Karikatür, Edebiyat, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Spor olmak üzere dokuz dalda ödül veriliyor. Ödül dallarının sayısı ve Seçici Kurul üyeleri, her yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından belirleniyor.

Kuruluşlar ve öğretim kurumları tarafından gösterilen adaylar, adaylık için şahsen başvuranlar ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nce oluşturulan Ön Araştırma Kurullarınca belirlenen adaylarla birlikte Seçici Kurul değerlendirmesine sunuluyor. 

Ödüller her yıl Aralık ayında törenle dağıtılıyor, medya yolu ile duyuruluyor. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız: 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)