Üsküdar Üniversitesi Marka Türk Ekibini ağırladı



Üsküdar Üniversitesi Marka Türk Ekibinden Marka Filozofu Muharrem Dere ve Mehmet Sina Dere’yi konuk etti. Muharrem Dere “Marka” konulu sunum gerçekleştirdi. Dere, markanın önemine değinerek Türkiye markalarının yeni yol haritaları ile ilgili örneklere yer verdi.



Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Senato Salonunda gerçekleşen sunuma, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Rektör Yardımcısı, Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Rektör Danışmanı, İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Dursun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ozan Tekin de katıldı.

Markalaşma süreci ele alındı

Markalaşma ve invansiyon kavramları ile ilgili bilgi veren Dere, markalaşma sürecini anlattı. Dere, üniversitelerin, şehirlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve kişilerin markalaşabilmesi için sahip olunması gereken özelliklere değindi.

Sunum sonunda Muharrem Dere ve Mehmet Sina Dere, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)