Yeni Medya ve Gazetecilik öğrencileri gazetelerini sergiledi


Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü öğrencileri, haberlerden sayfa tasarımına kadar tümüyle kendilerinin hazırladığı gazeteleri İletişim Fakültesi fuaye alanında sergiye açtı.



Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin Dr. Öğretim Üyesi Aylin Tutgun Ünal’ın “Gazetecilik Uygulamaları” dersi kapsamında hazırladıkları gazete ve dergiler, İletişim Fakültesi fuaye alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışını Rektör Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Yeni Medya ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ile Dr. Öğretim Üyesi Aylin Tutgun Ünal yaptı.



Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da ziyaret ettiği sergide öğrenciler ziyaretçileri hazırladıkları gazeteler hakkında bilgilendirip sorularını yanıtladı.  

İletişim Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin de katılım sağladığı sergide akademisyenler öğrencilerin eserlerini dikkatle inceleyip değerlendirmelerde bulundu.



Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi fuaye alanında açılan sergi beş gün boyunca devam gezilebilecek.

Fotoğraf – Haber: Burak Demirbaş
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)