Endüstri ve Liderlik Günlerinin 3’üncüsü yapıldı

Endüstri ve Liderlik Günlerinin 3’üncüsü yapıldı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Endüstri ve Liderlik Kulübünün her yıl düzenlediği Endüstri ve Liderlik Günlerinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Etkinliğe alanında önemli isimler katıldı.

Çeşitli firmalardan önemli katılımcıların konuşmacı olarak yer aldığı ve dinleyicilere endüstri konusunda önemli bilgilerin aktarıldığı etkinlik, Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Endüstri ve Liderlik Günlerinin 3’üncüsü yapıldı 2

Alanlarında uzman isimler Üsküdar’da

İki gün süren etkinlikte Microsoft Ortadoğu ve Afrika Deneyimsel Pazarlama lideri Arlin Çiçekçi, Coca Cola Grup Gelir Yönetim Direktörü Sıtkı Özcan, Barilla Modern Ticaret Satış Müdürü Murat Koç, Lego Türkiye İsrail Yunanistan Pazarlama Direktörü Tuna Canatar, Albaraka Türk Ceo Danışmanı Fatih Yorulmaz, Turkcell Proje Yöneticisi İslam Alaybeyoğlu, Aselsan Yöneticisi Fatih Say, P&G Türkiye ve Kafkaslar Kategori Satış Direktörü Onur Yaprak konuşmacı olarak yer aldı.

Endüstri ve Liderlik Günlerinin 3’üncüsü yapıldı 3

İş hayatında kadının yeri, firma gelir düzeyi, firma rekabeti, liderlik, liderlik potansiyeli, motivasyon ve istek konularının konuşulduğu etkinliğe katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Çeşitli firmaların da sponsor olduğu etkinlikte katılımcılara ürün sponsorluğu eşliğinde ikramlarda bulunuldu, hediyeler verildi.

Endüstri ve Liderlik Günlerinin 3’üncüsü yapıldı 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)