Üsküdar Üniversitesi öğrencileri 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı

Üsküdar Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programı öğrencileri 28-30 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı 2

Öğrenciler birçok firma ile görüşmeler gerçekleştirdi

Yüzlerce yerli ve yabancı medikal firmaya ev sahipliği yapan fuarda öğrenciler, Öğr. Gör. Muammer Zengin ile birlikte birçok firma ile görüşmeler gerçekleştirerek sektör ve sektördeki yeni teknolojiler hakkında firmalardan bilgi aldı. Fuar ziyaretleri sırasında öğrenciler pek çok firma ile staj ve mezuniyet sonrası iş başvuruları konusunda da görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, ayrıca Aymed Medikal Teknoloji (Türkiye), Karabük Üniversitesi Tıp Mühendisliği Bölümü (Türkiye), Berry Medical Electronics (Çin), Söhngen (Almanya) başta olmak üzere birçok firma ile görüşmeler yapılarak medikal alanda son teknoloji cihazlardaki gelişmeler hakkında bilgi alındı.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı 3

TSE standını ziyaret ettiler

Öğrenciler Türk Standardları Enstitüsü (TSE) standını da ziyaret etti. Bu kapsamda tıbbi cihaz belgelendirme ve medikal firmalardaki kalite yönetim sistemi ile ilgili yapılacak olan revizyonla ilgili MDR sürecinde kurumsal stratejiler paneli hakkında da görüşmeler yapıldı

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri 26. Expomed Eurasia fuarına katıldı 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)