SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor


SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor

Üniversitemizin Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler ile Optisyenlik Programı öğrencileri, meslekte önemli isimleri misafir ediyor.

Optisyenlik sektörünün genç, dinamik ve önde gelen ekiplerinden Optisyen.com ekibi optisyenlik programı öğrencilerinin merak ettikleri soruları cevapladı.

SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor 2

Söyleşiye Optisyen.com ekibinden Optisyen Erdem Güngör, Optisyen Zeynep Tunç, Optisyen Ali Atay ve Optisyen Ayhan Demircan katıldı.

İnteraktif gerçekleşen söyleşide konuklar; gözlükçülük sektörü, optisyenlik mesleğinin dünü, bugünü, yarını ve sektörün ihtiyaç duyduğu optisyenler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor 3

Söyleşi sonunda Adıyaman Üniversitesi’nin başlattığı kamuda istihdama dikkat çekme projesine katkıda bulunularak boş çerçevelerle poz verildi.

SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor 4

Yeni cihazları deneyimlediler

Öte yandan Tıbbi Hizmetler ve Teknikler ile Optisyenlik Programı öğrencileri mezuniyet öncesinde sektörde kullanılacak yeni ve güncellenen cihazların eğitimi kapsamında Uğur Optik Makinadan Kaan Varan’ı misafir etti.

Öğrencilere sektördeki son istatistikler, müessese kurulumundaki cihazlar ve cihazların kullanımı hakkında bilgi veren Varan, yeni cihazları optisyenlik laboratuvarına kurarak öğrencilere uygulama imkânı da sundu.

SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor 5

Geleceğin optisyenlerinin yanında olduğunu vurgulayan Varan, etkinliği düzenleyen Öğretim Görevlisi Turgut Çakar ve Öğretim Görevlisi Begüm Genç’e teşekkür etti.

Uğur Optik Makina’ya plaket takdimi sonrasında etkinlik sona erdi.

SHMYO önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor 6
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)