Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı


Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf Ergoterapi Bölümü öğrencileri önlük giyme heyecanı yaşadı. Altıncısı düzenlenen beyaz önlük giyme töreni öğrencilerin aileleri de katıldı.

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı

Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asgarova öncülüğünde Nermin Tarhan Konferans Salonunda bu yıl 6’ncısı düzenlenen beyaz önlük giyme töreninde duygusal anlar da yaşandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Üsküdar Üniversitesi Kurumsal filmi ile Ergoterapi bölüm tanıtım çalışmaları seyredildi.

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 2

Daha sonra konuşmalara geçildi. Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Ergoterapi Bölüm temsilcileri 2. Sınıf öğrencisi Berkay Karpuz ile 1. Sınıf öğrencisi Ayşe Metin yaptı. Karpuz ve Metin, neden ergoterapi bölümünü seçtiklerini, bugüne kadar edindikleri kazanımları anlatarak akademik kadroya teşekkür etti.

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 3

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 4

Ardından kürsüye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Dursun geldi. Dursun, öğrencilere iyi temenniler ve tavsiyelerde bulundu: “Çalışın arkadaşlar, çalışmak önce sizin için sonra milletimiz için gerekli. Kendine yeten bir toplum olabilmek için çalışmak gerek” dedi.  

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 5 

Törene, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kontrot’un yanı sıra akademik kadrodan Prof. Dr. Halis Köylü, Prof. Dr. Ahmet Usta, Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan, Doç. Dr. Abdülhalim Beki, Dr. Orhan Karaciğan Doç. Dr. Tuğba Altıntaş, Öğr.Gör. Shahram Mohseni, Ergoterapist Aslı Koçak, Dr. Öğr. Üyesi Zehra Akgül, Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Ünveren Dr. Öğr. Üyesi Hamiyet Sayan, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Bahadır Ağce de katıldı.

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 6

Ergoterapi öğrencilerinin önlük heyecanı 7
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)