Üsküdar Üniversitesinde Start-Off Tedarik Zinciri konferansı gerçekleşti

Üsküdar Üniversitesi Endüstri ve Liderlik Kulübü ile Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğünün birlikte düzenlediği “Start-Off Tedarik Zinciri” isimli konferansı gerçekleştirildi. Sunumu McDonald Tedarik Zinciri Lideri Sertaç Hamza yaptı.

“Türkiye’de tedarik zinciri üçe ayrılıyor”

Merkez Yerleşke Kuleli Salonunda gerçekleşen konferansta Sertaç Hamza tedarik zinciri konusunda önemli bilgiler paylaştı. Türkiye tedarik zincirinin üçe ayrıldığını söyleyerek sunumuna başlayan Hamza,  Anadolu grubu tarafından yönetilen bu üç bölümün kalite, satın alma ve lojistikten oluştuğunu anlattı.

Tedarik zinciri gruplarından sonra tedarik akışını sunan Hamza tedariğin üreticiden fabrikaya, fabrikadan McDonald’ın tek lojistikçisi olan Havi ile restoranlara gönderilme sürecinden bahsetti.

Programın sonunda Hamza, öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği program, Endüstri ve Liderlik Kulübü Başkanı Feyza Avcu’nun Sertaç Hamza adına kulüp tarafından dikilen fidanların belgesini takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Üsküdar Üniversitesinde Start-Off Tedarik Zinciri konferansı gerçekleşti 2

Üsküdar Üniversitesinde Start-Off Tedarik Zinciri konferansı gerçekleşti 3