Üsküdar Üniversitesinde “Kulak İzi ve Kulak Kalıbı” semineri gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Kulak İzi ve Kulak Kalıbı” Semineri, Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkede gerçekleştirildi.

Nermin Tarhan Konferans Salonundaki 2 gün süren seminerin açılış konuşmasını Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Didem Şahin Ceylan yaptı.

Üsküdar Üniversitesinde “Kulak İzi ve Kulak Kalıbı” semineri gerçekleştirildi 2

“Az sürede, az kişiyle büyük işler başardık”

Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü hakkında katılımcılara bilgi veren Ceylan, Odyoloji bölümünün yeni kurulan bir bölüm olmasına rağmen kısa zamanda çok yol kat ettiğini söyledi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Odyoloji bölümü olarak yeni sayılabilecek bir bölümüz. 4 kişilik eğitim kadromuzla kısa zamanda çok büyük işlere imza attık ve başarı seviyesi olarak çok yükseldik.”

Üsküdar Üniversitesinde “Kulak İzi ve Kulak Kalıbı” semineri gerçekleştirildi 3

“Uygulama esaslı eğitim veriyoruz”

Odyoloji bölümünde akademik planda çok fazla klinik uygulaması olmadığını söyleyen Ceylan, bu uygulamaları 1. ve 4. sınıflar arasında başlattıklarını ifade etti. Bu uygulamaları sadece hasta üzerinde değil, akademik anlamda da öğrencilerle gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Didem Şahin Ceylan, uygulamaların öğrencilere sağladığı yararlardan bahsetti.

Açılış konuşmasının ardından Kulak İzi ve Kulak Kalıbı ile ilgili çeşitli sunumlar yapıldı.

2 gün süren seminere öğrencilerin ilgisi yoğundu.