Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Prof. Dr. Tayfun Uzbay Görünmeyen Beyni anlattı

Prof. Dr. Tayfun Uzbay Görünmeyen Beyni anlattıÜsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji ABD ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay “5. Farmasötik Gelişim Günleri” etkinliğinde “Görünmeyen Beyin” konulu sunum gerçekleştirdi.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kültür Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Dr. Öğrt. Üyesi Bilge Sözen yaptı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği 5. Farmasötik Gelişim Günleri etkinliğine Prof. Dr. Tayfun Uzbay, beyne dair bilinen ve bilinmeyen konuları “Görünmeyen Beyin” başlığı altında ele aldı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)