Üsküdar Üniversitesi yeni yılda öğrencilerine oryantasyon programı düzenledi

Üsküdar Üniversitesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılına başlamadan, öğrencilerini her yönüyle bilgilendiriyor. Akademik ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları öğrencilere anlatılıyor. Oryantasyon programının ilki hazırlık öğrencilerine yönelikti. Oryantasyon programları 23 ve 24 Eylül tarihlerinde de devam edecek.

Üsküdar Üniversitesi yeni yılda öğrencilerine oryantasyon programı düzenledi

Davranış Bilimleri ve Sağlı alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi yeni akademik yılın başında kayıt yaptıran öğrencilerini her yönüyle bilgilendiriyor.

Üniversite bu kapsamda 3 günlük bir oryantasyon programı plandı.

Oryantasyon programının ilki 19 Eylül Çarşamba günü hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda bir araya gelen öğrenciler üniversitenin işleyişi ve çalışmalarına ilişkin her yönüyle bilgilendirildi.

Rektör Yardımcıları ve dekanların kısa selamlama konuşmalarının ardından programın ilk bölümünde Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ümit Söylemez, akademik ders yılına ilişkin öğrencilere bilgilendirmede bulundu. Hazırlık bölümü hocalarının da katıldığı programda hazırlık sınıfının eğitimi, sınavlar, devam-devamsızlık gibi konularda detaylı bilgi veren Söylemez, başarılı bir eğitim yılının kendilerini beklediğini söyledi.

Programın ikinci kısmında Kurumsal İletişim, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Kültür ve Spor, Kütüphane Dokümantasyon Direktörlüğü ile Öğrenci Konseyi Başkanlığı öğrencilerle tanışarak birimleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Bilgilendirme ve tanışma programının ardından öğrencilere Üniversitenin tüm birimleri gezdirildi.

Oryantasyon programı 23 Eylül Pazartesi lisans, 24 Eylül Salı Günü de ön lisans öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek etkinlikle sona erecek.