Üsküdar Üniversitesi medyadan iki ismi misafir etti


Üsküdar Üniversitesi Reklam ve Marka Kulübünün düzenlediği “Girişimcilik ve Reklamcılık” etkinliğinin konukları sunucu Hakan Hatipoğlu ve yapımcı Kadir Gülnahar’dı. Etkinliğin moderatörlüğünü Radyo Televizyon Sinema Bölümü Öğr. Görevlisi Ege Ellidokuzoğlu üstlendi.

İletişim Fakültesi Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Üsküdar Üniversitesi medyadan iki ismi misafir etti

“Üniversitenin eksikliğini her zaman hissettim”

Çocukluğundan beri gazeteci olmak istediğini söyleyen yapımcı Kadir Gülnahar, “16 yaşında muhabirdim. Çok çalıştım ultra bir performans gösterdim. Lise mezunuyum sektörde alaylıyım yani ama üniversitenin eksikliğini her zaman hissetim” dedi. Sektörde nasıl network kurduğunu anlatan Gülnahar, öğrencilere “hayatınızın tamamının da mutlaka network edinin sadece kendi sektörünüzle ilgili kişilerle değil her taraftan network edinin.” şeklinde tavsiye verdi. İki türlü network olduğunu söyleyen Gülnahar, networkün ticaret düşünülerek yapılan network ve dostlukla kurulan network olarak ikiye ayrıldığını belirtti.

Üsküdar Üniversitesi medyadan iki ismi misafir etti 2

“Sporun insana getirdiği çok büyük artılar var”

Televizyon programı sunucusu Hakan Hatipoğlu kendi hayatına dair çeşitli paylaşımlarda bulundu. “Beni televizyondan tanıyorsunuz ama bizlerin de kendi hayatımız aile hayatımız, okul hayatımız sizler gibi normal bir hayatımız var” dedi. Hayattaki en büyük gururunun milli sporcu olmak olduğunu söyleyen Hatipoğlu öğrencilere tavsiyelerde bulundu. “Sporun insana getirdiği çok büyük artılar vardır. Kazanmak, kaybetmek,  birlikte hareket etmek gibi birçok şeyi çocuk yaşlarda öğretir. İşletme üzerine okudum master yaptım şuan çok şanslısınız hayatınızın en güzel yıllarını yaşıyorsunuz” dedi.

Kendi networkünden bahseden Hatipoğlu “Burada ki günlerinizin, aylarınızın değerini bilin. İlk networkunuzu burada okulda kurun 10 yıl sonra burada birçok yönetmen, gazeteci, muhabir çıkacak. İleride bir birinizin işine o kadar çok yaracaksınız ki o yüzden burada ki arkadaşlıklarınızın kıymetini bilin” şeklinde konuştu.


Üsküdar Üniversitesi medyadan iki ismi misafir etti 3

Soru-cevap eşliğinde ilerleyen etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Üsküdar Üniversitesi medyadan iki ismi misafir etti 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)