Üsküdar Üniversitesi ile Sudan Hartum Üniversitesi işbirliği anlaşması imzalandı

Üsküdar Üniversitesi ile Sudan Hartum Üniversitesi işbirliği anlaşması imzalandı

Üsküdar Üniversitesi, Hartum Üniversitesi ile eğitim ve sağlık alanlarında iş birliği protokolü imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Senato Salonunda Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Hartum Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmed Mohamed Suleiman arasında imzalanan protokol törenine Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka ile Hartum Üniversitesi Uzaktan Eğitim Dekanı Dr. Abdulkarim Hassan Awadelkarim Ali katıldı.

“Birlikte yürüteceğimiz bilimsel ve ilmi işbirliklerimiz sözde kalmamalı hayata geçirmeliyiz”

Üsküdar Üniversitesi kurumsal filminin izlenmesinin ardından Prof. Dr. Nevzat Tarhan Üsküdar Üniversitesinin akademik ve kurumsal yapısı ile ilgili bilgi verdi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan; “Birlikte yürüteceğimiz bilimsel ve ilmi işbirliklerimiz sözde kalmamalı hayata geçirmeliyiz” dedi.

Üsküdar Üniversitesi ile Sudan Hartum Üniversitesi işbirliği anlaşması imzalandı 2

Protokol imzanın ardından Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Hartum Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmed Mohamed Suleiman’a Hisseden İnsan Heykeli takdim etti.

Toplu fotoğraf çekimi ardından Hartum Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmed Mohamed Suleiman ve Uzaktan Eğitim Dekanı Dr. Abdulkarim Hassan Awadelkarim Ali, NPİSTANBUL Beyin Hastanesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Üsküdar Üniversitesi ile Sudan Hartum Üniversitesi işbirliği anlaşması imzalandı 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)