Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen 2018 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Üsküdar Üniversitesinin değerlendirilmesi amacı ile 03 Aralık 2018 tarihinde Prof. Dr. Mustafa Solak, Prof. Dr. Belma Gümüşel, Prof. Dr. Bülent Eker, Prof. Dr. Bülent Yeşilata, Doçent Dr. Ebru Yüksel Haliloğlu, Uzm. Nezihe Er  ’den oluşan değerlendirme takımı tarafından üniversitemize ön ziyaret gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti 2

Yapılan ön ziyarette değerlendirme takımı üyeleri ile Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcıları ve Kalite Komisyonu Üyeleri’nin katılımı ile bir tanışma toplantısı yapıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti 3

Bu toplantıda Kalite ve İnsan Kaynakları Direktörü Serdar Karagöz tarafından Üsküdar Üniversitesinin tarihsel gelişimi, eğitim-öğretim, AR-GE ve toplumsal katkı faaliyetleri ile kalite çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirildi.23-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan saha ziyareti programı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendiricileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti 4

Toplantının ardından, değerlendirme takımı üyeleri Üsküdar Üniversitesinin tüm yerleşkelerini ziyaret ederek, eğitim-öğretim ve AR-GE tesisleri ile öğrencilere sağlanan destek hizmetlere ve imkânlara ilişkin tüm alanlara yönelik incelemelerde bulundu.

Yerleşke ziyaretlerinin ardından değerlendirme takım üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, üniversitenin kurulduğu günden bugüne öğrenci merkezli kalite anlayışının hayata geçirilmesine yönelik atılan büyük adımlar konusunda bilgiler verdi. “Bu anlayışın sürekliliğinin sağlanması için kararlılığımız devam edecektir” diyen Tarhan YÖKAK adına değerlendirmelerde bulunan takım üyelerine yaptıkları incelemeler ve değerli katkıları için teşekkür etti.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)