Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu

Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 37’ncisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı yine çok sayıda kitapseverin ilgisi ile karşılaştı. Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri de fuar haftasında imza günü etkinlikleri ve söyleşiler gerçekleştirerek okuyucuları ile bir araya geldi.

Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu 2

Prof. Dr. Sevil Atasoy Kusursuz Cinayet konulu söyleşisini gerçekleştirdi

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kusursuz cinayetler söyleşisi yoğun ilgi gördü. Söyleşi de kusursuz suç kavramı üzerinde duran Atasoy aydınlatılamayan suçlar ile ilgili çarpıcı örneklere yer verdi.

Söyleşi ardından Prof. Dr. Sevil Atasoy okurlarının kitaplarını imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu 3

Prof. Dr. Tayfun Uzbay okurları ile buluştu

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Nöropsikofarmakoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (NPFUAM) Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uzbay da 37’ncisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı’nda okurları ile buluştu.
Okurlarının kitaplarını imzalayıp, sorularını yanıtlayan Uzbay, okurları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Tüyap Kitap Fuarında ayrıca, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu da okurlarıyla bir araya geldi, onlara kitaplarını imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu 4

Üsküdar Üniversitesi TÜYAP Kitap Fuarı’na damga vurdu 5
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)