FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi

FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Türkçe-İngilizce, Moleküler Biyoloji ve Genetik Türkçe-İngilizce ile Felsefe bölümleri FEDEK akreditasyon katılım belgeleri Merkez Yerleşke Senato toplantı odasında gerçekleştirilen törenle fakülte dekanlarına takdim edildi.

FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi 2

Üsküdar Üniversitesi 5 farklı programla FEDEK akreditasyonu aldı

FEDEK tarafından ilk kez genel değerlendirmesi yapılan birinci örgün öğretim lisans programları ile Nisan ayında 5 farklı programa akreditasyon verildiği belirtilmişti.

Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin Moleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe) ile Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) programları, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin Felsefe, Psikoloji (Türkçe) ve Psikoloji (İngilizce) programları yapılan değerlendirmeler sonucunda FEDEK Akreditasyonu almaya hak kazanmıştı.

FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi 3

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, FEDEK yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Kenan İnan, Prof. Dr. Figen Kadırgan ve Üsküdar Üniversitesi öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda akreditasyon belgeleri takdimi gerçekleşti.

FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi 4

FEDEK Yönetim Kurulu tarafından Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a akreditasyon katılım belgeleri verildi.

FEDEK akreditasyon belgeleri takdim edildi 5

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)