Genç Beyinler Akademisi’nden PROMER 2018 mezunlarına anlamlı kutlama

Genç Beyinler Akademisi’nden PROMER 2018 mezunlarına anlamlı kutlama

Genç Beyinler Akademisi PROMER İSTKA Projelerinde görev alan öğrencilerine anlamlı bir veda günü düzenledi.
İstanbul Kalkınma Ajansı, Gençlik Bakanlığı, TÜBİTAK Projelerinde başarılı olan ve 2018 yılında üniversiteden mezun olan öğrencilerine mezuniyetlerini kutlamak için “genç beyinlerle” Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkede bir araya geldi.

Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Bölümü öğretim üyesi ve PROMER Müdürü Prof. Dr. Tunç Çatal, bilimsel temel ile donanmış ve akademik hayata hazır olan öğrencilerine, ülkemiz ve insanlığın yararına bilimin ilerletilmesi ortak misyonunda, geleceğe ışık tutan ilerici çizgilerini devam ettirmeleri temennisinde bulundu.

Üsküdar Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dinçer Atlı da, proje çalışmalarında yer alan öğrencilere gelecekteki kariyerlerinde başarılı olmaları için tutkulu bir yaşam projesi edinmeleri ve yaşam amaçlarının farkında olmaları ve inovatif bakış açısı ile yaşama anlam katmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Genç Beyinler Akademisi’nden PROMER 2018 mezunlarına anlamlı kutlama 2

Üsküdar Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi ve PROMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Vildan Enisoğlu Atalay ise, PROMER’de birlikte çalıştığı öğrencilere etik değerlere bağlı kalarak ülkemize ihtiyacımız olan katma değeri yüksek yeni ürünler geliştirmelerini ve akademik alanda kariyerlerine devam etmeleri temennisinde bulundu.

Üsküdar Üniversitesi Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Nebiye Yaşar da Genç Beyinler Akademisinden proje eğitimi alarak birbirinden güzel projelerde sorumluluk ve cesaret örneği gösteren genç beyinlere şunları söyledi: “Cesaret, büyük hedefler için çalışmak, bunun herhangi bir ödülü ya da karşılığı olup olmayacağını bilmemek, hatta düşünmemektir. Cesaret, gerçeği aramak, bunu da yüksek sesle dile getirebilmektir.”

Bu sözleriyle genç beyinlerin cesaretlerinin ve sorumluluklarının diğer gençlerin örnek almasını, ülkesinin gelişimine destek verme felsefesiyle çalışan 2018 yılının mezunlarına cesaretle başladıkları bu yolda, başarılar, mutluluklar dileyen Yaşar, Albert Einstein, “Hayat bisiklet sürmek gibidir, dengeni korumak için hareket etmeye devam etmelisin” sözüyle genç beyinlere sürekli çaba gösterecekleri, yenilikçi ve yaratıcı projeler geliştirecekleri akademik hayat yollarında bahtlarının açık olması temennilerinde bulundu.

Genç Beyinler Akademisi’nden PROMER 2018 mezunlarına anlamlı kutlama 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)