Somali Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti

Somali Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti

Üsküdar Üniversitesi ile Somali Üniversitesi arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan işbirliği antlaşmasının ardından Somali Üniversitesi Rektörü Prof. Mohamed Ahmet Moalim Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da katıldığı görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Somali Üniversitesi heyeti Senato Toplantı Salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı da iki üniversite arasındaki işbirliğinin nasıl geliştirilebileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede Üsküdar Üniversitesi tanıtım videosunun ardından doktora ve yüksek lisans bölümleri hakkında bilgiler verildi.

Somali Üniversitesi Rektörü Prof. Mohamed Ahmet Moalim özellikle sağlık tıbbi bilimler ve üniversitede idari yönetim alanında yaşadıkları sıkıntılarını ve bu konularda taleplerini dile getirdi.

Somali Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti 2

Görüşmenin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka misafirlere Üsküdar Üniversitesi laboratuvarları ve kütüphanesini gezdirdi.

Somali Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti 3

Öğle yemeğinin ardından Somali Üniversitesi Rektörü ve beraberinde akademik danışmanı Prof. Dr. Abdullahi Nur Hasan, Dr. Abdulkadir Nur Fareh ve Dr. Abdirrahman Mohamed Hassan NPİSTANBUL Beyin Hastanesini de ziyaret etti.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı Dr.Hanifi Devrim tarafından karşılanan heyet; hasta katı, Nöromodülasyon Merkezi, Ergoterapi ve Duyu Bütünleme Merkezini ziyaret etti.

Özellikle Ergoterapi ve Duyu Bütünleme Merkezi’ndeki sanat çalışmalarından çok etkilendiğini söyleyen heyet ile uluslararası işbirlikleri üzerine bilgi alış verişinde de bulunuldu.

Somali Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)