Üniversite ve yerel yönetim iş birliği

Üsküdar Üniversitesi ile Üsküdar Belediyesi KOSGEB girişimcilik eğitimleri ve projeler konusunda iş birliği yapacak.

Üsküdar Üniversitesi önemi gittikçe artan girişimcilik faaliyetleri için Üsküdar İlçesinde girişimcilik konusundaki farkındalığı artırmak ve girişimcileri desteklemek amacıyla Üsküdar Belediyesi ile 2018 yılı için KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik eğitimlerini protokol kapsamında birlikte gerçekleştirecek.

Girişimcilik ekosisteminde önemli yeri olan üniversitelerin yerel yönetimlerle yapacağı işbirliklerinin faydalı sonuçlar getireceği inançla başlatılan işbirliğinin özellikle genç ve kadın girişimciliğini desteklemeye yönelik projelerle desteklenmesi hedefleniyor.

Üsküdar Üniversitesi Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar ile İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dinçer Atlı’nın koordinatörlüğünde KOSGEB Girişimcilik eğitimleri yanında yurt içi ve yurt dışı proje hibe desteklerinden yararlanma ve başarılı girişimcilerle girişimci adaylarının buluşacağı etkinlikler hayata geçirilecek.