Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği

Üsküdar Üniversitesi ve Azerbaycan Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezinin eğitim ve sağlık alanındaki işbirliği, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da katıldığı bir imza töreninde tescillendi.

Logos’un kurucusu Tarana Mammadova bu anlaşmadan çok memnun olduğunu ve ilerleyen zamanlarda işbirliklerinin daha da artacağını söyledi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği 2

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine staj imkânı

İki kuruluşun işbirliğiyle Azerbaycan ve Türkiye’de birçok etkinlik ve seminer düzenleneceğini, daima etkileşim içerisinde bulunmaktan mutluluk duyacağını söyleyen Mammadova, Üsküdar Üniversitesi Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri için de çeşitli staj ve eğitim olanaklarının sağlanabileceğinin altını çizdi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği 3

Mammadova: “Fikir kardeşliği kurmak istiyoruz”

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın ve üniversitenin yönetim kadrosunun vereceği fikirlere daima açık olduğunu ve bir nevi fikir kardeşliği kurmak istediğini söyleyen Mammadova, dil ve konuşma terapistliği konusunda Üsküdar Üniversitesi aracılığıyla Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezi olarak Türkiye’de güzel çalışmalar yapabileceklerini belirtti. Tarana Mammadova’nın bu nazik teklifi karşısında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, iki ülkenin işbirliğiyle Psikiyatrist ve Psikologlar Derneği kurulabileceğini ve bu konudaki desteklerini esirgemeyeceğini söyledi.

Mammadova: “Üsküdar Üniversitesi psikoloji konusunda Türkiye’de ilk sırada”

Üsküdar Üniversitesinin psikoloji konusunda Türkiye’de ilk sıralarda olduğunu söyleyen Mammadova, Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezi’nin de gittikçe bu alanda geliştiğine ve gelişmelerin bir plan çerçevesinde ilerlediğine değindi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği 4

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Dünya üzerinde kullanılan tedaviler hakkında seminerler yapılacak”

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ilerleyen zamanlarda dünya üzerinde kullanılan tedaviler ve psikiyatri alanındaki gelişmeler hakkında Üsküdar Üniversitesinin bünyesinde birçok seminer yapılacağını ve bu seminerlere Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezinin de Dil ve Konuşma Terapistliği alanında konuşmacılara yer verilebileceğini söyledi.

Tarana Mammadova, burada olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu, eğitim ve sağlık alanında her katkının sağlanabileceğini söyledi. Mammadova, Üsküdar Üniversitesi yönetim kadrosunun da Logos Psikoloji ve Konuşma Terapisi Merkezini ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyacağını belirtti.

İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından toplu fotoğraf çekildi.

Eğitim ve sağlıkta Üsküdar – Azerbaycan işbirliği 5
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)