Üsküdar Üniversitesi Almanya’da aday öğrencilerle buluşuyor

Üsküdar Üniversitesi Almanya’da aday öğrencilerle buluşuyorÜsküdar Üniversitesi yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı unutmadı. Eğitimlerine yurt dışında devam etme imkânı bulamayan ya da Türkiye'de devam etmek isteyenlere sınavsız kayıt imkânı sunan Üsküdar Üniversitesi, katıldığı fuarlar ve düzenlediği toplantılarla üniversite adaylarını bilgilendirmeyi sürdürüyor.

Sınavsız üniversite imkânından faydalanmak isteyen adaylar 23 Haziran'da Duisburg'da, 24 Haziran'da Krefeld'de ve 8 Temmuz'da Münih'te düzenlenecek olan tanıtım günlerine katılabilecek.

Adaylar eğitim görmek istedikleri bölüm ve Üsküdar Üniversitesi'nin sunduğu imkânlar hakkında bilgi sahibi olabilecek.

Adaylar, katılımın ücretsiz olduğu toplantılarda, uzmanlarla bir araya gelerek doğru tercih yapma, Türkiye'deki eğitim sistemi, meslek seçimi gibi konularda merak ettikleri sorulara da cevap bulabilecek.
 
Başarının yolu doğru tercih yapmaktan geçer

Hayatta başarılı olmanın yolunun doğru tercih yapmaktan geçtiğini vurgulayan Üsküdar Üniversitesi Avrupa Temsilciliği yöneticisi Öznur Özcan Yıldırım, üniversite adaylarını tanıtım toplantılarına beklediğini ifade ederek “Üsküdar Üniversitesi, kısa bir sürede Türkiye'nin akademik hayatında önemli bir yer edindi.

Başta Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve alanında önemli isimlerden oluşan akademisyen kadrosuyla eğitim ve sağlık alanında pek çok ilke imza atarak standartları belirleyen ve adayların tercih sıralamasında ilk sıralarda yer alan bir üniversite oldu.

Sağlıkta 20 yıldır güvenle hizmet veren NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Avrupa’nın 2. ve Dünyanın akredite olan 1. Beyin hastanesi olarak Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine geniş staj imkânları sunmakta.
Kariyerlerine, alanında uzman ve deneyimli rehberler eşliğinde, yön vermek isteyen adayları başarılı bir geleceğe ilk adımı atacakları tanıtım günlerimize bekliyoruz.

Üniversite ile ilgili aklınızda ne varsa hepsini Üsküdar Üniversitesinde bulabilirsiniz. Üsküdar Üniversitesi altyapısı, sunduğu onlarca laboratuvarları ile Türkiye’de en çok tercih edilen ilk 5 vakıf üniversitesi içerisinde yer alıyor.

Başarılı bir gelecek ancak doğru tercihle mümkündür. Üsküdar Üniversitesi burs, eğitim ve staj imkânlarıyla size hayalinizi gerçekleştirme imkânı sunuyor. Siz de Türkiye’nin beyin üssü Üsküdar Üniversitesinde yerinizi alın.” şeklinde konuştu.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)