Geleceğin odyoloji uzmanları, başarıya koşuyor

Geleceğin odyoloji uzmanları, başarıya koşuyor

Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü öğrencileri, katıldıkları yarışmalarda önemli başarılar elde etti. 3. Ulusal İstanbul Odyoloji Kongresi’nde düzenlenen bilgi yarışmasında Ece Ataç birinci, Ceren Özer de üçüncü oldu. 
Proje yarışmasında ise Gülay Kaşmer, dördüncü seçildi. 4. Uluslararası Katılımlı Odyoloji Öğrenci Kongresi’nde ise Gamze Topkaya birinci seçilerek dereceye girdi.

Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, üniversite ve bölümlerini farklı iller ve üniversitelerde düzenlenen yarışmalarda başarılı bir şekilde temsil ediyor.

Üsküdar’ın öğrencileri dereceye girdi Geleceğin odyoloji uzmanları, başarıya koşuyor 2

Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencileri,  10-12 Mayıs’ta 3. Ulusal İstanbul Odyoloji Kongresi’nde düzenlenen bilgi yarışmasında önemli bir başarıya imza attı. Bilgi yarışmasında öğrencilerden Ece Ataç birinci, Ceren Özer de üçüncü oldu. Proje yarışmasında ise Gülay Kaşmer, dördüncü oldu.

Engelleri kaldıran yarışmada birinci oldu

12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenen 4. Uluslararası Katılımlı Odyoloji Öğrenci Kongresi’nde ise “İşitme Engelli Olmak, Engelleri Kaldırmak” adlı yarışmada Üsküdar Üniversitesi Odyoloji Bölümü öğrencisi Gamze Topkaya birinci oldu.



 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)