Öğrencilikten Mesleğe Geçiş ve Hemşirelikte Hizmet İçi Eğitimi gerçekleştirildi


Öğrencilikten Mesleğe Geçiş ve Hemşirelikte Hizmet İçi Eğitimi gerçekleştirildi
Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Hastanesi işbirliği ile düzenlenen “Öğrencilikten Mesleğe Geçiş ve Hemşirelikte Hizmet İçi Eğitim” semineri Emir Nebi Konferans salonunda Öğrencilikten Mesleğe Geçiş ve Hemşirelikte Hizmet İçi Eğitimi gerçekleştirildi 2gerçekleşti.Anadolu Sağlık Merkezi İnsan Kaynakları Eğitim ve Girişim Yöneticisi Şehnaz Zerengül “Y kuşağı iş hayatında” konu başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.Anadolu Sağlık Merkezi eğitim sorumlu hemşiresi Özge Hayta da hemşirelikte hizmet içi eğitim konularını interaktif bir şekilde öğrencilere sundu.

Etkinliğe özellikle çalışma hayatına daha yakın olan son sınıf öğrencilerinin ilgisi ve katılımı oldukça yoğundu.

Sunumlarda kişinin özellikleri ve mesleğin şartlarının uyumu, işe alım süreçleri, hemşirelikte çalışma hayatındaki hizmet içi eğitim süreçleri gibi hemşirelik öğrencileri için çok değerli olan pek çok bilgi paylaşıldı.

Programda Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selma Doğan katılımcılara teşekkürlerini bildiren bir konuşma gerçekleştirdi.

Toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından program sona erdi.

Öğrencilikten Mesleğe Geçiş ve Hemşirelikte Hizmet İçi Eğitimi gerçekleştirildi 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)