Değişik üniversitelerden psikoloji öğrencileri Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

Değişik üniversitelerden psikoloji öğrencileri Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü öğrencilerinin düzenlediği “Psikoloji Öğrencileri Değişim Programı” adlı etkinlikte İstanbul’un farklı üniversitelerinden psikoloji öğrencileri, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti.

Ayhan Songar Konferans salonunda bir araya gelen öğrencilere Psikoloji Kulübü Başkanı Hilal Akyüz ile konferans ve seminerler birim sorumlusu Elifnur Özovacık Psikoloji Kulübü’nün her yıl düzenlemiş olduğu etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Katılımcı öğrencilerle beraber üniversitelerin çalıştaylarını karşılaştıran kulüp üyeleri, üniversite ikinci sınıf olan katılımcılara üniversite döneminde staj yapma imkânlarına ve ne tür yerlerde çalışabileceklerine hakkında bilgilendirme yaptı.

Değişik üniversitelerden psikoloji öğrencileri Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti 2

Tanışma toplantısının ardından toplu fotoğraf çekilen öğrenciler, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sırrı Akbaba ile öğle yemeği yedi.

Öğle yemeği ardından Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Yavuz Güler ile derse katılan öğrenciler, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencileri ile vaka incelemesi yaptı.

Değişik üniversitelerden psikoloji öğrencileri Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti 3


Haber-Fotoğraf: Meliha Balaman 
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)