Öğrencimiz Fatih Bayer Avrupa Atletizm Şampiyonasına hazırlanıyor

Üsküdar Üniversitesi spordaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Psikoloji bölümü öğrencisi Milli Atlet görme engelli Fatih Bayer 200-400 metre mesafelerinde Avrupa Şampiyonası barajlarını geçerek milli takımda kalmayı sürdürdü.

Bayer şimdi Ağustos ayında yapılacak Avrupa Atletizm Şampiyonasına hazırlanıyor.

17-19 Nisan 2018 Bursa’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasında Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencilerinden görme engelli Fatih Bayer yeni bir başarıya daha imza attı.

Bayer, 200-400 metre mesafelerinde Avrupa Şampiyonası barajlarını geçerek milli takımda kalmayı sürdürdü.

Ağustos ayında yapılacak Avrupa Atletizm Şampiyonası için güven depolayan milli atlet Bayer, TRT spor ekranlarında verdiği röportajıyla spor hayatında kendisine destek olan Üsküdar Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.