Üsküdar Üniversitesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Çocuk Şenliği, Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesinde gerçekleşti.
İstanbul’un birçok noktasındaki farklı okul öncesi eğitim kurumlarından katılım sağlanan programda, Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri hazırladıkları ‘’Kül Kedisi’’ tiyatro oyunuyla ve çeşitli aktivitelerle çocuklar ile vakit geçirdiler.
İyi bir birey olmanın, insanların karşısına güzel şeyler çıkaracağı mesajını veren tiyatronun ardından, misafir çocuklar ile çeşitli oyunlar oynandı.

Üsküdar Üniversitesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi 2

Kapalı alan gösterilerinin ardından Çarşı Yerleşkenin bahçesinde devam eden Çocuk Şenliği’nde çocuklar yüz boyama, parmak boya yapma gibi atölyelere katıldı.
Kendileri için özel oluşturulan oyun alanlarında gruplar halinde faaliyetlere katılan çocuklar aynı zamanda çocuk şarkılarına eşlik edip, öğrencilerin danslarına eşlik ettiler.

Programın sonunda Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün Sarp, Çocuk gelişimi öğrencilerinin tiyatro oyununa hazırlanmasında emeği geçen Gayem Köprücü’ye çiçek taktim etti.

Üsküdar Üniversitesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)