Ergoterapi, Fizyoterapi ve Odyoloji öğrencileri önlüklerini giydi!

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi, Fizyoterapi, Odyoloji bölümü öğrencileri Nermin Tarhan Konferans Salonunda düzenlenen törenle önlüklerini giydi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi, Fizyoterapi, Odyoloji Bölümü öğrencilerinde önlük heyecanı yaşandı.

Önlük giyme törenine Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

Ardından Üsküdar Üniversitesi kurumsal videosu izlendi.

Ergoterapi, Fizyoterapi ve Odyoloji öğrencileri önlüklerini giydi! 2

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka'nın öğrencilere iyi temennilerde bulundukları konuşmalarının ardından öğrencilere öğretim üyeleri tarafından önlükleri giydirildi.

Öğrenci ailelerinin de katıldı törende duygusal anlar da yaşandı.

Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asgerova, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Defne Kaya, Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Şahin Ceylan’ın da yer aldığı tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.