“Kodlama öğrenmek yeni bir dil öğrenmektir”

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde gerçekleşen “Marka Atölyesi” etkinliğin konuğu 25 yıldır metin yazarlığı yapan Neslihan Muradoğlu’ydu.

“İletişim kocaman bir dünya, sizin alanınız ne olacak?” içerikli sunumu ile iletişim fakültesi bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Neslihan Muradoğlu, dijital medya üzerinden reklam ve marka konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

“Call Center’lar Endüstri 4.0 ile çalışacak”

Kodlama öğrenmenin “Dijital Çağ” noktasında önemine vurgu yapan Muradoğlu “Kodlama öğrenmek yeni bir dil öğrenmektir” dedi. Aynı zamanda dijital teknolojilerin Endüstri 4.0’da da önemli etkilere sahip olduğunu belirtti.
Yakın bir zamanda Call Centerların da Endüstri 4.0’a geçiş yapacağını ve telefon uygulamalarında olan robot konuşma sistemleri ile iletişim sağlanacağını düşündüğünü ifade etti.

Konuşmasının ardından Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis tarafından, Neslihan Muradoğlu’na plaket taktim edildi.
“Kodlama öğrenmek yeni bir dil öğrenmektir” 2