“Nörobilim ve Nöropazarlama sanılandan daha önemli”

“Marka Konuşuyoruz” etkinliğinde Kılınç Orhan Erdemir pazarlamaya dair önemli paylaşımlarda bulundu.

Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilen etkinlikte Neuro Discover kurucu ve CEO'su Kılınç Orhan Erdemir, Nöropazarlama ve Nöropazarlama cihazlarından bahsetti.
Erdemir, Nörobilim ve Nöropazarlama sanılandan daha önemli dedi ve EEG, Eye Tracking, GSR gibi Nöropazarlamada kullanılan cihazlar hakkında bilgi verdi.

“Nörobilim ve Nöropazarlama sanılandan daha önemli” 2

Üsküdar Üniversitesinin yüksek lisans alanında birçok üniversiteden daha çok avantajlı olduğunu vurgulayan Erdemir, “Üsküdar Üniversitesi’nin şöyle bir avantajı var; hocaların çoğu sosyal bilimler ve nörobilim’in entegrasyonuna inanıyor” dedi. Erdemir, “Üsküdarda yüksek lisans yaparsanız pazarlama bilimi ve nörobilim alanında muazzam bir fark kazanırsınız.
Bu imkânları size başka bir üniversite sağlayamaz” şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda öğrencilerle toplu fotoğraf çekildi.

“Nörobilim ve Nöropazarlama sanılandan daha önemli” 3

Haber-Fotoğraf: Ahmet Zeren