Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin bu yıl 5’incisi başladı

Üsküdar Üniversitesi ve KOSGEB işbirliğinde yapılan “uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin” bu yıl 5’incisi başladı. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke B blokta 4 gün boyunca sürecek olan eğiteme alanında önemli konuşmacılar ve farklı alanlardan kursiyerler katılıyor.

Girişimciliği bir seçenek olarak düşünen kişilere, iş planına dayalı iş kurma ve yönetme konusunda eğitimler vermeyi hedefleyen program kapsamında iş fikri, pazar araştırması, iş planı gibi konulardan oluşan bir eğitimin verilecek.

Bu eğitimlerde katılımcılara iş fikri geliştirme, pazar araştırması, iş planı, pazarlama planı, proje yönetimi gibi konularda bilgiler verilerek katılımcıların ileride kuracakları işletmelerin başarı oranlarının artırılması hedefleniyor.

Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin bu yıl 5’incisi başladı 2

Proje Danışmanı, Genç Beyinler Akademisi Proje Koordinatörü Dr. Nebiye Yaşar ve Doç. Dr. Dinçer Atlı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimin birinci gününde Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Naci Efe Merkez Yerleşke B Blok 401 sınıfında katılımcılara bilgiler verdi.