Üsküdar Üniversitesi’nde Hipnoterapist Gaby Golan eğitim verdi

Üsküdar Üniversitesi’nde Hipnoterapist Gaby Golan eğitim verdi
Üsküdar Üniversitesi Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETIPMER) iki gün süren çalıştayda Hipnoterapist Gaby Golan’ı ağırladı.

İki gün süren çalıştayda Golan, hekim, diş hekimi ve klinik psikologlara “Hipnoanalitik Teknikler” üzerine detaylı bilgiler verdi.

Catherina Potter Haziranda Türkiye’de

GETIPMER Müdürü Dr. Murat Ulusoy, 2-3 Haziran’da iki gün sürecek bir çalıştay düzenleyeceklerini açıkladı. Bu kapsamda İngiltere Leeds Üniversitesinden emekli Prof. PhD. Catherina Potter “Hipnozda; İletişim Dili, Ağrı Kontrolü, Çocuklarda Hipnoz ve Bilinçli Sedasyon – Hipnoz Birlikteliği” konulu bir program gerçekleşecek.

Bu eğitimin de hekim ve psikologların bilgi, beceri ve deneyimlerini artıracaklarını dile getiren Ulusoy, Üsküdar Üniversitesinin hipnozda uluslararası bir merkez olması yönünde ekibi ile çalışmalara devam edeceklerini de belirtti.


Gaby Golan kimdir?

Konuşmacı Gaby Golan,  Kıdemli Klinik ve Tıbbi Psikolog, Lisanslı Hipnoterapist, Hipnoz Süpervizör ve Eğitmeni; Uluslararası Hipnoz Derneği (ISH) ve İsrail Hipnoz Cemiyeti (ISSH) üyeliği yaptıktan sonra, ISSH Başkanı olarak görev yaptı.

Eğitimler www.uskudar.edu.tr/getipmer web adresinden de takip edilebilecek.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)