Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Çanakkale ve Uludağ gezisi

18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anmak için, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ve üniversite kulüplerinin organize ettiği Çanakkale Şehitliği gezisi yapıldı.

35 kişilik öğrenci grubumuz, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park’a ulaşarak rehberler eşliğinde Şehitlik Abidesi, 57.Alay Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı, Alçıtepe Köyü ve Tabyaları ziyaret ederek Çanakkale gezilerini tamamladı.

Yakın tarihe tanıklık eden öğrenciler, bu gezi dolayısıyla ecdadımızın vatan ve millet için yaptığı fedakârlıkları yerinde görme olanağı elde ettiler.

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Çanakkale ve Uludağ gezisi 2

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü'nün Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine ülkemizdeki tarihi ve kültürel dokuyu hissettirmek amacıyla organize ettiği gezilerden bir diğeri de Uludağ gezisi oldu.

40 Kişilik öğrenci grubu ile Cumalıkızık’da köy kahvaltısı ile başlayan gezi, Uludağ Milli Parkı’nda kayak yaparak ve teleferik ile sona erdi.