“Marka Konuşuyoruz”da bu hafta alışılmışın dışında düşünenler vardı

“Marka Konuşuyoruz”da bu hafta alışılmışın dışında düşünenler vardı

“Alışılmışın dışında düşünen danışmanlar” sloganıyla çalışan Zeo ekibinden Zeynep Taşan Uğursoy ve Cemre Çetin bu haftaki “Marka Konuşuyoruz” etkinliğinin konuğuydu.
Üsküdar Üniversitesi’nde gerçekleşen programda katılımcılar Zeo’daki süreçleri, danışmanlık hizmetini ve Digitalzone konularındaki bilgilerini aktardılar.
“Bizde hiyerarşik bir ortam yok, insanlar daha motive çalışıyorlar. Çalıştığımız yer de çok çözüm odaklı. Staj döneminde gelen arkadaşlara işi, iş sorumluluğunu aşılamaya çalışıyoruz” diyen Uğursoy şirkette yürüyen düzenden söz etti.

“Bonus sistemi adında bir uygulamamız var”

Katılımcılardan Cemre Çetin de “Birbirimize bonus veriyoruz yani “konuyu ne güzel halletmiş” diyerek birbirimize puan veriyoruz. Bazı şirketlerde prim vardır. Biz bonus biriktiriyoruz. Bu bonuslarla da internette alışveriş yapıyoruz. Bize hediye gibi geliyor” şeklinde konuştu.
Öğrencilerin sorularına cevap veren Çetin “Bu bonus programın yazılımı tamamen bizde. Bu nedenle istediğimiz şekilde bonuslarımızı alıverişe çevirebiliyoruz. Maddi olarak motive olmak evet önemli ama bir yere kadar kişiyi takdir de çok önemli. Yapıların tüm şirketler için biraz değişmesi lazım bence. Fiziksel iş gücünün çoğu zamanla makinelerle yapılabilecek” dedi.
Öğrencilerle fotoğraf çektiren konuklar teşekkür plaketlerini de Üsküdar Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Dr. Nihal Toros’tan aldı.

“Marka Konuşuyoruz”da bu hafta alışılmışın dışında düşünenler vardı 2
 
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)