Yaratıcı Hareket ve Dans etkinliği renkli anlara sahne oldu

Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi Kulübü tarafından düzenlenen “Yaratıcı Hareket ve Dans” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
Konuşmacı Prof. Dr. İsmihan Artan etkinliği izleyicilerle etkileşimli bir şekilde sürdürürken, izleyiciler zaman zaman farklı oyunlara katılım sağladı.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke Emir Nebi Konferans Salonunda düzenlenen “Yaratıcı Hareket ve Dans” etkinliğine katılan Prof. Dr. İsmihan Artan izleyicilerle eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yaratıcı Hareket ve Dans etkinliği renkli anlara sahne oldu 2

Çocuk Gelişimi Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte Artan, dansın geçmiş tarihinden bilgilerini izleyicilere aktardı.Artan, çocuk gelişimcilere önemli tavsiyelerde bulunarak, okul öncesi müzik ile ilgili bilgiler verdi.
Etkinlikte Artan, müziğin ritmiyle izleyicilere farklı figürler ve oyunlar gösterip onlara eğlenceli vakit geçirtti.

Yaratıcı Hareket ve Dans etkinliği renkli anlara sahne oldu 3

Programın sonunda doğum günü olduğu belirtilen Prof. Dr. İsmihan Artan için doğum günü pastası kesildi, plaket takdimi ve toplu fotoğrafla etkinlik son buldu.

Yaratıcı Hareket ve Dans etkinliği renkli anlara sahne oldu 4