Prof. Dr. Tayfun Uzbay İzmir’de Görünmeyen Beyin’i anlattı

Prof. Dr. Tayfun Uzbay İzmir’de Görünmeyen Beyin’i anlattı 2Üsküdar Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı, Nöropsikofarmakoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Sinirbilim Alanında Güncel Durum ve Gelecek’ başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tezan Bildik’in yaptığı konferansta, Uzbay’ın yanı sıra Prof. Dr. Zeki Yüncü, Prof. Dr. Serpil Erermiş, Yrd. Doç. Dr. Bülent Kıran, Dr. Helin Yılmaz Kafalı ve Dr. Hakan Kayış da katılımcı olarak yer aldı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 20 Mayıs Amfisi’nde gerçekleşen konferansta Uzbay, ‘Görünmeyen Beyini’ anlattı.

İlgiyle takip edilen konferansın ardından konferansın ardından Uzbay, kitapseverler için kitabını imzaladı.