Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan tıp fakültesi öğrencilerine “Sağlıkta Liderlik” anlattı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Hekimâne Tıpta bireysel ve sosyal gelişim programı” kapsamında Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Ankara’da gerçekleştirilen, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Tarhan “Sağlıkta Liderliği” anlattı.

Konferans Bera Ankara Otelde gerçekleştirildi.

Ankara’da tüm tıp fakültelerinde okuyan yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı konferansta Prof. Dr. Nevzat Tarhan öğrencilere  “Kendini tanıma ve liderlik, meslektaşlar arası ve hekim-hasta arası etkin iletişim” üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Tarhan, “Hekimâne Tıpta bireysel ve sosyal gelişim programı” kapsamında öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)