Prof. Dr. Tayfun Uzbay’dan antidepresanlar ve cinsel işlev bozuklukları eğitimi

Prof. Dr. Tayfun Uzbay’dan antidepresanlar ve cinsel işlev bozuklukları eğitimi 2Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Türkiye Eczacılar Birliği 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası’nın düzenlediği ‘Antidepresanlar ve Cinsel İşlev Bozuklukları Eğitimi’ konulu seminerine konuşmacı olarak katıldı.

Kahramanmaraş Eczacılar Odası binasında bir gün süren eğitimde, antidepresanlar ve cinsel işlev bozuklukları konusunda katılımcılara eğitim verildi.

14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı Oda Başkanı Eczacı Bahtiyar Murat Aras, Genel Sekreter Eczacı Ebru Kaya, Yönetim Kurulu üyesi Eczacı Nilgün Karslıgil de katıldığı programda Uzbay katılımcılara antidepresanlar ve cinsel işlev bozukluklularına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Katılımın yoğun olduğu eğitimin ardından Başkan Dr. Bahtiyar Murat Aras Tayfun Uzbay’a hediye takdim etti.