Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Prof. Dr. Tayfun Uzbay “Görünmeyen Beyini” anlattı

Prof. Dr. Tayfun Uzbay “Görünmeyen Beyini” anlattıÜsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Acıbadem Üniversitesinde ‘Görünmeyen Beyin’ başlıklı bir konuşma yaptı.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşen, ACUGEN 1. Bilim Konferansının konuğu, çok sayıda kitabı bulunan, birçok bilimsel yayının çeviri editörlüğünü yapan ve Eylül 2017’de yayınlanan “Görünmeyen Beyin” kitabının sahibi Prof. Dr. Tayfun Uzbay oldu.

Uzbay beyne dair bilinmeyen, önemli paylaşımlarda bulundu. Öğrenciler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören konferans sonunda Uzbay, yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Söyleşinin sonunda Uzbay okurlarına kitaplarını imzaladı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)