İletişim öğrencileri magazin haberciliğini uygulayarak işledi

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümü öğrencileri,  Gazetecilik ve Haber dersinde uygulamalı olarak magazin haberciliğini önemli isimlerin katılımıyla işledi. “Magazin Gazeteciliği ve Röportaj” dersi kapsamında şarkıcı Betül Demir ve Milliyet Cadde Haber Müdürü Abdullah Malkoç katıldı.

Medya ve İletişim Sistemleri bölümü 2. sınıf öğrenciler ilk röportajlarını Betül Demir ile yaptı.

İletişim öğrencileri magazin haberciliğini uygulayarak işledi 2

Keyifli geçen derste öğrenciler sordukları sorular ile Betül Demir’i zaman zaman sıkıştırsa da Demir, içten ve dürüst bir şekilde tüm sorulan yanıtladı.

Yapılan röportajın ardından Milliyet Cadde Haber Müdürü Abdullah Malkoç da öğrencilere magazin haberciliği ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Malkoç, kariyerine bu alanda devam etmek isteyen öğrencilere meslekte kendilerini nelerin beklediğini anlattı.

Gazetecilik ve Haber dersi öğretim görevlisi ve aynı zamanda Milliyet Gazetesi yazarı olan Gürkan Akgüneş’in dersi kapsamında öğrencilerle buluşan ikili sonrasında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dersin sonunda Akgüneş, yeni çıkan “Organik Gerçeği”  adlı kitabını Betül Demir’e, imzaladı.

İletişim öğrencileri magazin haberciliğini uygulayarak işledi 3