Siz hiç film okudunuz mu?

Sinema yazarı-hukukçu olan Bülent Özdaman “Siz Hiç Film Okudunuz Mu?” programı için Üsküdar Üniversitesi’ne geldi. Sinema Kulübünün düzenlediği etkinliğe öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü yönetiminde Üsküdar Üniversitesi Sinema Kulübü ve Culture Art Platformunun düzenlediği “Siz Hiç Film Okudunuz Mu?” etkinliği Çarşı Yerleşke Emirnebi-2 Konferans Salonunda yapıldı.

Siz hiç film okudunuz mu? 2

Siz hiç film okudunuz mu? 3Sinema Yazarı ve Hukukçu Bülent Özdaman’ın konuşmacı olarak katıldığı programa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Ödüllü yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun Yusuf Üçlemesi ve Buğday Filmlerinin okumasının yapıldığı programında Özdaman, katılımcıların sorularını da cevapladı.

Sinema adına oldukça verimli geçen söyleşinin sonunda sinema yazarı ve hukukçu Bülent Özdaman'a teşekkür plaketi verildi.