Atasoy’dan Kriminoloji Suç ve Delil Konferansı

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Selçuk Üniversitesi Hukuk ve Kariyer Topluluğu’nun düzenlediği “Kriminoloji Suç ve Delil” söyleşisine katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Atasoy kariyerler planlamasına ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu.Söyleşi Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy “Kriminoloji Suç ve Delil başlığında öğrencilere ‘Kusursuz cinayet yoktur’ bağlamında paylaşımda bulundu.

Atasoy’dan Kriminoloji Suç ve Delil Konferansı 2

Atasoy’dan Kriminoloji Suç ve Delil Konferansı 3Atasoy öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Atasoy öğrencilere kitaplarını da imzaladı.

Atasoy yeni kitabını imzaladı

Atasoy hafta sonu da Trump Alışveriş Merkezi’nde okuyucularıyla buluştu.

“Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı ve Başka Nahoş Gerçekler” adlı yeni kitabı imzası için okuyucularıyla bir araya gelen Atasoy, onlarla uzun uzun da söyleşti.

Atasoy’a burada da ilgi oldukça yoğundu.