Prof. Dr. Muhsin Konuk, Farmakogenetikte Üsküdar Üniversitesi örneğini anlattı

Prof. Dr. Muhsin Konuk, Farmakogenetikte Üsküdar Üniversitesi örneğini anlattı 2Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Uşak Üniversitesinin düzenlediği “Farmakogenetikte Güncel Yaklaşımlar” Paneline katıldı. Konuk, “Farmakogenetik ve Bireyselleşmiş Tıp: Üsküdar Üniversitesi Örneği” başlığında konuşma yaptı.

Uşak Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün düzenlediği Panel, Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.“Farmakogenetikte Güncel Yaklaşımlar” Panele ilgi yoğun olurken Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk da panelistler arasında yer aldı.

Konuk, “Farmakogenetik ve Bireyselleşmiş Tıp: Üsküdar Üniversitesi Örneği” başlığında katılımcılara bilgiler verdi.