Bilişsel Davranışçı Terapi Merkezi (ÜSBDT) Araştırma Grubuna katılmak ister misiniz?

Üniversitemiz bünyesinde kurulmuş olan Bilişsel Davranışçı Terapi Merkezi’nde, Bilişsel Davranışçı Terapi ile ilgili bilimsel araştırmalar yapmak üzere çalışma grubu oluşturulacaktır.
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü Lisans, Y. Lisans, Doktora ve Nörobilim  Y. Lisans öğrencilerinden Bilişsel Davranışçı Terapi alanında araştırmalar yapmak isteyen ve iyi derecede İngilizce bilen çalışma arkadaşları alınacaktır.
5 kişiden oluşacak olan araştırma grubuna başvurmak isteyen öğrencilerin öğrenci belgelerini ve neden bu çalışma grubunda yer almak istediklerini belirten niyet mektuplarını 1 Aralık 2017 tarihine kadar  emre.sargin@uskudar.edu.tr adresine göndermelerini rica ederiz. Yapılacak ön değerlenmeyi geçen öğrenciler değerlendirme amaçlı yüz yüze görüşmeye çağırılacaktır. Seçilen öğrenciler merkezimizin düzenleyeceği eğitimlerden ücretsiz faydalanabileceklerdir.