Üsküdar Üniversitesi, Balıkesir’de adaylarla buluşuyor

Üsküdar Üniversitesi, 08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek Educaturk Balıkesir Üniversite Tanıtım Günlerinde üniversite adaylarıyla bir araya gelecek. Üsküdar Üniversitesinden uzmanlar üniversite tercihleri konusunda adayları bilgilendirecek.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye genelinde aday buluşmalarını sürdürüyor.

Üsküdar Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonunda 08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek Educaturk Balıkesir Üniversite Tanıtım Günlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında üniversite adaylarıyla bir araya gelecek.

Üsküdar Üniversitesi’nden uzmanlar doğru tercih konusunda adayları bilgilendirecek. Üsküdar Üniversitesinin standında üniversitede yer alan lisans bölümleri, önlisans programları,  eğitim fırsatları, mesleki olanaklar, burslar gibi konularda da bilgiler verilecek.