Fizik tedavi ve rehabilitasyon öğrencileri sahada!

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kulübü'nün birlikte düzenlediği etkinlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, Üsküdar Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Özel eğitime gereksinimi olan bireylerin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan kuruma yapılan ziyarette; Üsküdar Üniversitesi öğrencileri psikolog, pedagog, psikolojik danışman, çocuk gelişim uzmanı, okul öncesi öğretmeni ve fizyoterapistlerden görevleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, 0-16 yaş grubuna yönelik hizmet veren merkezdeki özel eğitim alanlarını yakından inceleme fırsatı buldu.