Üsküdar Üniversitesinin mobil uygulamasında rekor kullanım

Üsküdar Üniversitesinin mobil uygulamasında rekor kullanım 2Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve birçok yeniliği eğitim hayatına anında entegrasyonunu sağlayan Üsküdar Üniversitesi, geliştirdiği mobil uygulamayla kurum bünyesinde rekor kullanım sağladı. Üsküdar Üniversitesi'ne özel olarak geliştirilen mobil uygulama, son 1 yıl içerisinde 9 milyon ekran görüntüleme sayısıyla bir rekora imza attı. Aplikasyon, öğrenciler haricinde akademik ve idari personel tarafından da çok sık kullanılıyor.

Yaklaşık 12 bin öğrencisi bulunan Üsküdar Üniversitesinin %92'si mobil uygulamayı yakından takip ediyor ve kişisel bilgileriyle sisteme giriş yapıyor.

Vazgeçilmez hale gelen ve birçok kolaylık sağlayan aplikasyon sayesinde öğrenciler; haberleri, duyuruları, ders notlarını, etkinlikleri, ring servis saatlerini ve yemek menüsünü çok hızlı bir şekilde takip edebiliyor, kurumsal bilgilere ulaşabiliyor.

Ayrıca anlık uyarı mesajları (push message) sayesinde son dakika gelişmelerinde de anında haberdar olabiliyor.

Üsküdar Üniversitesi Televizyonu ÜÜTV de mobil uygulama sayesinde canlı olarak seyredilebiliyor.

Birçok ihtiyaca hızlı çözümler sunan mobil aplikasyon, hem Apple Store'dan hem Google Play'den indirilebiliyor.

Modüllerle çok hızlı, pratik ve kolay bir şekilde kullanılan mobil uygulama; daimi olarak geliştiriliyor.