Uluslararası Öğrenciler ‘Welcome Party’ de buluştu…

Uluslararası Öğrenciler ‘Welcome Party’ de buluştu…Uluslararası Öğrenciler yeni akademik yılın başında Welcome Party de bir araya geldi. Öncesinde oryantasyon eğitimine katılan öğrenciler düzenlenen hoş geldin eğlencesinde gönüllerince eğlendi.

Üsküdar Üniversitesi, uluslararası öğrencilerin eğitim ve oryantasyonunu önemsiyor.

Uluslararası İlişikler Direktörlüğü bu kapsamda akademik yılın başında uluslararası öğrencileri oryantasyon eğitiminde bir araya getirdi.

Merkez Yerleşke Kuleli Salonunda gerçekleştirilen eğitimde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular ve diğer birim direktörleri öğrencilere bilgiler verdi.

Eğitim ve oryantasyona dair her yönüyle bilgilendirilen öğrenciler için bir de ‘Welcome Party’ etkinliği düzenlendi.

Hoş geldin eğlencesinde kaynaşma fırsatı bulan öğrenciler birbirleriyle sohbet etti.

Uluslararası Öğrenciler ‘Welcome Party’ de buluştu… 2Uluslararası Öğrenciler ‘Welcome Party’ de buluştu… 3Uluslararası Öğrenciler ‘Welcome Party’ de buluştu… 4